Chaotic-Tock ali zmešan časokaz

Začetek

Vse skupaj se je začelo z nedolžnim poskusom reciklaže dveh brezveznih motorčkov iz starega printerja.

junk-motorsNov izdelek

Vse, kar se danes novega dela, je super, novo, noro uporabno in sploh nadvse imenitno. Tudi jaz sem sprva nameraval uporabiti ta dva motorčka na neki novi in super imenitni stvari. Kmalu pa sem si premislil. Odločil sem se, da naredim neko najbolj navadno stvar. Nekaj, kar ima vsak doma in nekaj kar vsi srečujemo vsak dan.

Odločil sem se, da bom naredil uro. Ura je nekaj zelo navadnega in nekaj, kjer bi se motorji dobro počutili. Da pa ne bi bila preveč navadna, sem se odločil, da bom zmešal številke. Vseeno pa sem se potrudil, da je pravilno kazala trenutni čas.

Odzivi

Med znanci in prijatelji se je ura tako dobro izkazala, da sem se odločil narediti še kakšno. Po nekaj prototipih je nastala nova verzija ure, z velikimi zobniki, nepremičnimi kazalci, še bolj zmešanimi številkami in novimi motorji.

chaotic-tockNačrti

Ura se že nekaj mesecev veselo vrti, mi (to je Damogran Labs) pa pripravljamo indiegogo kampanjo. Ko stvar steče, se morda zgodi, da bo tudi pri vas doma ali v pisarni vse skupaj postalo precej kaotično!

Comments are closed.